Sponsors

Alexandria speelt gelijk tegen Zuid Arnhem

28 januari 2024 20:30

Alexandria-Zuid Arnhem 2-2 (0-1)
0-1 Jair Lucas, 0-2 Justin Borgers, 1-2 Piet Veldmeijer, 2-2 Mourad Kasrioui Bijzonderheid: Joseph Schild stopt in de eerste helft een strafschop.

ASV Zuid Arnhem speelde volgens trainer Giovanni Zweers een moeizaam duel in Apeldoorn. ,,We verzuimden om na de 2-0 voorsprong door te drukken.”
Alexandria speelde in de tweede helft alles-of-niets. Zweers zag het onheil al aankomen. ,,We konden die stormfase niet pareren. Achteraf kan ik wel leven met dit resultaat.”

In de eerste helft waren beide ploegen slordig met veel balverlies. Na rust was het beeld hetzelfde met veel strijd. Ondanks het gelijkspel keek trainer Quack toch tevreden terug op de eerste wedstrijd na de winterstop. ,,De spelers hebben een reactie gegeven. Er was volop strijd en inzet. En daarnaast hebben we ook voldoende kansen gecreëerd.” Hopelijk is het beeld van de tweede helft een voorbode voor de komende weken, waarin we meer concurrenten treffen.