Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Alexandria wint Veluwse derby van Prins Bernhard

25 februari 2024 11:15

Alexandria - Prins Bernhard 3-0. 10e minuut 1-0 Alexandria, Mourad Kasrioui. 67e minuut 2-0 Alexandria, Piet Veldmeijer. 86e minuut 3-0 Alexandria, Carlos Martina. Bijzonderheden: 65e minuut, rode kaart Prins Bernhard, Dennis Bronkhorst.

In een vermakelijke derby stond het bij rust slechts 1-0 in het voordeel van de thuisploeg. Alexandria liet duidelijk zien de betere ploeg te zijn vandaag, echter vertaalden dit nog niet verder uit in meer doelpunten. De ruststand was dan ook slechts 1-0.

Na de rust veranderde het spelbeeld in slordigheden toen de tegenstander een rode kaart ontving, waardoor ze met een man minder verder moesten spelen. Dit gaf de mannen van trainer Quack het extra zetje dat ze nodig hadden. Binnen enkele minuten na de rode kaart wisten ze de voorsprong uit te bouwen naar 2-0, waardoor de druk op Prins Bernhard toenam.

De thuisploeg bleef dominant spelen en profiteerde optimaal van de numerieke meerderheid. Met nog een kleine tien minuten te spelen slaagden ze erin om de voorsprong verder te vergroten naar 3-0, waardoor de wedstrijd definitief in het voordeel van Alexandria werd beslist. Met een overtuigende prestatie behaalden ze een welverdiende overwinning op het stugge Prins Bernhard.