Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Grillig Alexandria wint spektakelstuk tegen GVC

5 maart 2024 8:45

GVC - Alexandria 1-2 (1-1) Doelpuntenmakers: 27e minuut 1-0 Noah Taribuka, Alexandria. 39e minuut 1-1 Andrea Francioni, GVC. 68e minuut 1-2 Noah Taribuka, Alexandria.

Vanaf het begin van de wedstrijd liet Alexandria een grillig indruk achter. Na een terechte vroege voorsprong 0-1 van Alexandria kwam GVC vlak voor de thee toch langszij door een ongelukkig moment in de verdediging van Alexandria, dit was tevens de ruststand 1-1.

In de rust werden de mannen van trainer Quack bijgepraat voor het strijdplan in de tweede helft. De besproken tactiek pakte na rust met vlagen goed uit en Alexandria kwam meer en meer aan het voetballen toe en scoorde ook de verdiende 1-2 voorsprong.

Hierna veranderde de wedstrijd in een echte vechtwedstrijd. Ondanks enkele uitdagende momenten tijdens de wedstrijd, waaronder enkele controversiële beslissingen van de scheidsrechter, slaagde Alexandria erin om de voorsprong vast te houden en de wedstrijd winnend af te sluiten. Met deze overwinning komt Alexandria nu dichter bij GVC en zijn nog slechts één punt verwijderd van hen op de ranglijst.